Teollisuussiivous ja vaativien kohteiden siivoukset Jyväskylän alueella

Pyydä tarjous!
Imuria esittävä ikoni.

Siivouspalvelu Humalajoki tarjoaa teollisuussiivoukset sekä muut siivouspalvelut monenlaisiin kohteisiin. Teemme erilaiset teollisuussiivoukset vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Yrityksen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Keski-Suomen. Asiakaskuntaamme kuuluu erilaisia yrityksiä ja teollisuuden toimijoita. Tarjoamme parasta erikoissiivousta Suomessa kilpailukykyisin hinnoin.

Monipuoliset siivouspalvelut haastaviinkin tilanteisiin

Olemme joustava, pitkälle erikoistunut ja asiakkaamme toiveet huomioon ottava teollisuussiivousten ammattilainen. Meillä on tarvittava kalusto ja osaaminen monipuoliseen teollisuussiivoukseen, ja pystymme täyttämään vaativatkin erityistoiveet.


Laaja palveluvalikoimamme pitää sisällään:

  • toimistosiivoukset
  • sopimussiivoukset
  • teollisuussiivoukset
  • yrityssiivoukset
  • erikoissiivoukset
  • rakennussiivoukset
  • loppusiivoukset

Siivouspalveluita yrityksesi ehdoilla

Positiivinen yrityskuva syntyy ennen kaikkea puhtaista ja tehokkaista toimitiloista. Myös työntekijöidesi viihtyvyyden, työhyvinvoinnin ja turvallisuuden kannalta tilat on pidettävä ammattimaisesti hoidettuna. Toimiipa yrityksesi sitten teollisuuden, elintarvikkeiden, terveyden, tutkimuksen tai kaupan alalla, räätälöimme tarpeisiisi sopivan, yksilöllisen kokonaisuuden. Sinun liiketoimintasi on etusijalla, ja siivouspalvelut rakennetaan sen ympärille.

Luotettava erikoissiivouksen yhteistyökumppani

Teollisuussiivous ja siivous erikoistapauksissa vaativat rautaista osaamista ja luotettavuutta. Tärkeä osa ammattitaitoamme on asiakkaan yritystoiminnan ja erityisten laatuvaatimusten ymmärtäminen. Kokemuksemme erilaisten yritysten kanssa toimimisesta auttaa meitä palvelemaan myös sinun yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidamme pienet ja suuret kokonaisuudet sovitussa aikataulussa ja asiakkaan edun huomioiden.

Laitteistollamme on tärkeä rooli onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa, ja siksi pidämme jatkuvasti huolta nykyaikaisten välineittemme kunnosta. Myös oikeanlaisten siivousaineiden käyttö kussakin tilanteessa on otettava huomioon. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti, jotta pysymme ajan tasalla alan muuttuvista vaatimuksista.

Tavoitteenamme on luoda asiakkaidemme kanssa pitkäkestoinen yhteistyösuhde, ja kuulemme mielellämme erityistoiveesi palveluihimme liittyen. Haluamme jättää jälkeemme puhtaan tilan lisäksi miellyttävän palvelukokemuksen. Työntekijämme ovat aina liikkeellä asiakaspalveluhenkisellä asenteella tilannetajua ja aloitekykyisyyttä unohtamatta. 


Palkkaa puhtauden ammattilaiset pitämään huolta tiloistasi, jotta voit itse keskittyä omaan yritystoimintaasi.

Kysy lisää